marți, 14 octombrie 2008

Breaking news: I'm back

Pentru toti cei care m-au intrebat de ce am absentat asa mult din Buc vine acum si raspunsul, ca doar blogul de fata are si caracter personal.

Am fost plecata intr-o mini vacanta prin Italia (ocazie cu care m-am vazut cu o prietena si am trecut pe la Universita' Bocconi). Ca tot veni vorba de universitati, se invata "altfel" la Bocconi, cursurile au mai mult o abordare practica si mult mai ancorata in realitatea cotidiana.

In rest, am vazut cateva cafenele chiar f interesante ca design, pe langa Domul celebru si teatrul Scala (in care nu am intrat din cauza tarifelor). Venetia este frumoasa, chiar si cand mergi singur, iar orasul lui Romeo si al Julietei este la concurenta cu Sibiu ca arhitectura, doar ca aduce in plus povestea de dragoste.

Pe de alta parte, Budapesta intra pe lista oraselor in care sa umbli noaptea, datorita luminilor care pun in valoare atat podurile de peste Dunare dar si castelele, muzeele, barurile.

In concluzie, toate s-au intamplat la momentul potrivit pt mine, in care simteam ca tre sa fiu singura prin lume- toamna si in orase cu multa apa.

2 comentarii:

Sim spunea...

Ce dor mi-ai facut de o plimbare prin "strainataturi"!

Mira spunea...

:) Oricum "strainataturile" sunt si vor ramane strainataturi pt mine. M-au intristat romanii din Verona si din Venetia (prezenti la tot pasul) care spuneau ca nu se mai intorc acasa pt nu se compara.
Promit ca revin cu postari despre locurile deosebite din tara care merita vazute si care mi-au placut personal f mult.