luni, 24 martie 2008

Olimpiadele Comunicarii

Inca un blog a aparut in marea blogosfera la sfatul juriului de la Olimpiadele Comunicarii! Pot zice ca acesta a fost catalizatorul aparitiei lui, bineinteles in sensul de grabire a realizarii blogului meu.
Daca tot am mentionat de aceste olimpiade, cred ca trebuie sa mai subliniez ca sunt unul dintre membrii echipei "Praf de Pusca", ce va participa la acest concurs cu f multe provocari.
Desi nu intentionam ca primul articol postat sa fie unul despre olimpiade, iata ca pana la urma tot aici s-a ajuns. De ce? Pentru ca m-am bucurat foarte mult cand am vazut ca proiectul la care lucram are in sfarsit o forma pe care sa o putem prezenta! Proiectul consta intr-o campanie de crestere a increderiii romanilor in Politia Romana. Interesanta tema, nu? Asa ni s-a parut si noua...mai ales atunci cand au inceput sa ne vina idei, sa lansam scantei si tot asa... in cautarea unei explozii care sa sustina campania. Momentul cel mai asteptat: cand va trebui sa prezentam "our mighty project, vorba colegei Roxx.

3 comentarii:

Sim spunea...

E cam mini proiectul deocamdata. Il facem mighty in seara asta! :P

Mira spunea...

:) tocmai pt ca va deveni un mighty l-am prezentat deja cu aceasta titulatura!

Roxx spunea...

wow, m-ai citat :P i feel important :D